Jumpat toteutetaan Tönö-kavilan terassilla tekonurmella. Jumpat maksetaan ohjajaalle ennen tunnin alkua. Olethan paikalla hyvissä ajoin. Jumpat toteutuvat säävarauksella, joten seuraa Tönö-kahvilan instagramia tai facebookia.

Ei ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla suoraan paikanpäälle nauttimaan!

 

 

Maanantai

HIIT-harjoittelu klo 10-10:45 

Hinta 14€.

HIIT-harjoittelu (Korkeatehoinen intervalliharjoittelu) tekee sinusta fitin! Kasvata lihasvoimaa, kestävyyttä sekä sydämen kuntoa käymällä mukavasti ja ohjatusti epämukavuusalueella! Jokainen maanantai klo 10, satoi tai paistoi. Asetetaan rima koko loppuviikolle. Treenin hinta 14€ (sisältää pirtelön). Jos mietit sen välillä onko tämä treeni HIIT vai MISS, se on todellakin HIIT! Nähdään ja hikoillaan Tönöllä!
 

Ohjaajina Konsta ja Tatu LEAPFYSIO.

Tiistai

FasciaMethod klo 9:45-10:45

Hinta 15€. Voit maksaa käteisellä, kortilla, epassilla tai Startumilla.

Tunti koostuu lempeästä dynaamisesta venyttelystä, täsmävenytyksistä kireille lihasryhmille kuten lantion ja selän alueelle ja tukilihaksiston vahvistamisesta. Tunti sopii kaiken tasoisille liikkujille, tule hakemaan kehollista hyvää oloa ja energiaa arkeen! Sisältäen raikkaan smoothien tunnin jälkeen 
 
”Ihanan rentouttavia ja jumeja avaavia liikkeitä selkeästi ohjattuna. Hyvin kerrottu mihin mikäkin liike vaikuttaa ja miksi niitä tehdään. Tähän jää koukkuun.”
 Oma matto mukaan ja sään mukainen vaatetus.
 
Ohjaaja: Inkeri Väisänen

Keskiviikko

Jooga klo 9:45-10:45

Hinta 12€. Voit maksaa käteisellä, kortilla, epassilla tai Startumilla.

Harjoitus
aloitetaan aina rauhassa mieltä ja kehoa tuntiin herätellen, edeten kohti
dynaamisempaa osuutta. Lopputunnista teemme rauhallisempia ja avaavia
liikkeitä, unohtamatta ihanaa lopun rentoutusta kesäisen taivaan alla,
laineiden liplatusta kuunnellen.

Ota tunneille oma
joogamatto tai alusta, joustavat vaatteet ja vesipullo.

Ohjaaja: JoogaRiina

 

Torstai

Vaihtuva LesMils-tunti klo 9:45-10:45

Veloitukseton 

 
Ohjaaja: Gogo
 Perjantai

Pilates klo 9:45-10:45

Hinta 16€

Luvassa ihanan leppoisaa, tehokasta liikettä uusille ja vanhoille asiakkaille. Tunti kuuluu AinaOnPilates kesäkorttilaisille. Voit myös maksaa AinaOnPilates 10/5-korteilla.

Ohjaaja: AinaOnPilates

 

Lauantai

Mindfulness klo 9.45-10:30

Hinta 15€. Voit maksaa käteisellä tai kortilla.

Tervetuloa Annen lempeässä ohjauksessa tehtävään mindfulness-meditaatioharjoitukseen, jossa laskeudumme yhdessä läsnäoloon. Harjoitukset sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille meditoijille. Mikäli ilma on viileä, pukeudu lämpimästi ja ota mukaan vaikkapa huivi tai viltti. Ota mukaan myös oma joogamatto tms., jolle voit halutessasi välillä käydä makuuasentoon sekä tyyny takapuolen alle. Tunnin hinta on 15€ sisältäen smoothien. Sateen sattuessa emme harjoittele. 

 

Ohjaaja: Anne/Mama Bear Mindfulness

tönö

Sunnuntai

Kangoo jump klo 9.45-10:45

Hinta 14€

Kangoo Power ™ on paitsi tehokasta myös hyvin hauskaa. Hyppimisen vaikutukset kehoon ja mieleen ovat tutkitusti moninaiset.

Kangoo Power on erittäin energinen, koko kehon treeniohjelma, joka kehittää paitsi kestävyyttä ja hapenottokykyä, myös lihaskuntoa.

Jos haluat vuokrata kengät (5e), laita viestiä Kangoo Ylöjärvi tai Kangoo Tampere -facebooksivuilta.

 

Ohjaaja: Kirsi